קונפי סלמון

ל 6 סועדים
חומרים:

6 נתחי סלמון במשקל ש 100 גר' כל אחד
שלוש כוסות שמן זית
סרט של קליפת לימון אחד, ללא החלק לבן
4 כוכבי אניס
1 גבעול רוזמרין

אופן ההכנה:
מניחים את הסלמון בתבנית שטוחה וחסינת אש.
יוצקים את השמן מעליו.מניחים בצדדים את יתר החומרים.
מחממים את התנור לחום של 50 מעלות ,מכניסים את התבנית עם הדג.
אחרי חצי שעה מנמיכים את החום ל40 מעלות.אופים עוד חצי שעה.
בתאבון

325493_254751947897622_13241347_o

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן