קונפי סלמון

ל 6 סועדים
חומרים:

6 נתחי סלמון במשקל ש 100 גר' כל אחד
שלוש כוסות שמן זית
סרט של קליפת לימון אחד, ללא החלק לבן
4 כוכבי אניס
1 גבעול רוזמרין

אופן ההכנה:
מניחים את הסלמון בתבנית שטוחה וחסינת אש.
יוצקים את השמן מעליו.מניחים בצדדים את יתר החומרים.
מחממים את התנור לחום של 50 מעלות ,מכניסים את התבנית עם הדג.
אחרי חצי שעה מנמיכים את החום ל40 מעלות.אופים עוד חצי שעה.
בתאבון

325493_254751947897622_13241347_o

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן