קדירת חורף

4 מנות

זמן ההכנה : 15 דקות

זמן בישול: אם משתמשים בסיר לחץ מבשלים כשעה ורבע

ואם בסיר רגיל  כשעתיים או שעד שהבשר רך .

מצרכים:

1 ק"ג בשר צלי  לא פרוס

2 עצמות מוח

1 שומר חתוך ל -6

2 גזרים פרוס גס

2 ראשי סלרי חתוך ל -6

שורש פטרוזיליה פרוס גס

2 בצלים פרוסים

1 ראש שום חצוי לחצי

2 כפות שמן זית

1/2 ליטר ציר בקר

2 כוסות יין אדום יבש

1 בוקה גרני(קושרים יחד עלי סלרי, עלי דפנה ועלי טימין)

חופן גרעיני ערער

מלח גס ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

בסיר לחץ או סיר  רגיל מחממים את השמן ומוסיפים את הבשר .

סוגרים אותו מכל צדדיו .מוסיפים את הבצל ומזהיבים אותו . לאחר שהבצל זהוב מוסיפים את הירקות , הבוקה גרני ואת עצמות מוח . שופכים  מעל את ציר הבקר ואת היין .מתבלים במלח גס ופלפל גרוס  ומכסים  . אם משתמשים בסיר לחץ ,מבשלים כשעה ורבע ואם בסיר רגיל כשעתיים או עד שהבשר רך .לפני ההגשה פורסים את הבשר ומגישים אותו יחד עם העצמות ו הירקות .

ניתן להגיש את המנה עם פירה או עם אורז .

נ.ב ניתן להוסיף לקדרה גם בטטות חתוכות ,לפתות  וכן חתיכות פרסה . הדבר משבח את הטעם .

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן