פנה קוטה של גבינה לבנה ועשבי תיבול

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן קירור: שעתיים

מצרכים:

460 גר' גבינה לבנה

3 דפי ג'לטין

4 כפות מים רותחים

1/2 כפית פטרוזיליה קצוצה

1/2 כפית טרגון קצוץ

1/2 כפית עירית קצוצה

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

שמים בקערה את דפי הג'לטין ומעל שופכים מים כדי שיתרככו.

אחרי כמה דקות מוציאים את דפי הג'לטין וסוחטים אותם היטב. מניחים בקערה ושופכים מעל את המים הרותחים. מערבבים היטב כדי לקבל מסה אחידה.

בקערה מערבבים יחד את הגבינה עם הג'לטין המומס, המלח, הפלפל ואת עשבי התיבול. מחלקים את המסה בין ארבע כוסות. מכניסים לקירור כשעתיים. לפני ההגשה מכניסים את הכוסות למים פושרים כדי לחלץ את הפנה קוטה.

*אפשר להחליף את הג'לטין ב אגר אגר (6גר') שממיסים בארבע כפות שמנת בישול.

 

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 92
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן