פירה בשני צבעים

זמן הכנה: 15 דקות.
זמן בישול: עד ריכוך המרכיבים.
למחית תפוחי אדמה:
5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה.
1 מיכל שמנת לבישול.
50 גר' חמאה.
למחית בטטה:
4 בטטות .
50 גר' חמאה.
חצי מיכל שמנת לבישול .
50 גר' גבינה צהובה מגוררת.
50 גר 'גבינת מוצרלה מגוררת.
אופן הכנה :
 קולפים את תפוחי האדמה ו הבטטות ,במקביל.חותכים לקוביות.מכניסים לשני סירים שונים ,מכסים  במים וממליחים לפי הטעם,מביאים לרתיחה ומבשלים עד ריכוך הירקות.
כשתפוחי האדמה והבטטות מבושלים .מצננים ומחזירים כל אחד לסיר שלו .
מועכים את תפוחי האדמה ,מוסיפים את החמאה ואת השמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
 מועכים את הבטטות ,מוסיפים את החמאה ,השמנת והגבינות.מערבבים עד לקבלת מרקם חלק .
 בתיאבון!!

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 
גיליון החודש
שער מגזין 90
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן