פילה סלמון עם ארטישוק ירושלמי בשמנת

ל- 6 סועדים
זמן הכנה:10 דקות
זמן בישול: 25 דקות כולל אפיית הירקות בתנור
חומרים:
6 יחידות פילה סלמון ללא עור ועצמות בעובי 3 ס"מ ובמשקל 200 גר' כל אחת
2 ראשי סלרי קלופים ושטופים
6 ארטישוק ירושלמי קלופים ושטופים
1 כוס יין לבן
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף טימין
מלח ופלפל
רבע כוס שמן זית
אופן הכנה:
לחמם תנור ל 250 מעלות
לפרוס את הארטישוק הירושלמי לטבעות בינוניות ולחתוך את הסלרי לקוביות.לערבב בתבנית חסינת אש את הירקות עם שמן זית, פלפל, מלח וטימין. לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות כ-20 דקות.
כשהירקות מוכנים ,מחממים מחבת גדולה עם היין הלבן והשמנת, מוסיפים את הירקות, מתבלים, מנמיכים את האש ומכניסים פנימה את הדגים כשהם מכוסים ברוטב. מבשלים עוד שתי דקות .
בתאבון !!!
טיפ: אפשר להשתמש בטימין לימוני או ניתן לטפטף כמה טיפות של מיץ לימון טרי קצת גרידת לימון

סלמון עם ארטישוק ירושלמי ושמנת

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן