פילאף קינואה

קינואה וירקות יהודית לוטואק

8 מנות

זמן ההכנה: 5 דקות

זמן בישול: 20 דקות

מצרכים:

300 גר' קינואה

1 בצל קצוץ

1 כפית כורכום

חתיכת ג'ינג'ר קטנה מגוררת

1 גזר חתוך לקוביות קטנות

1 קישוא חתוך לקוביות קטנות

60 גר' שעועית ירוקה עדינה קפואה

60 גר' אפונה עדינה קפואה

1 קופסה של חלב קוקוס

1/2 ליטר ציר עוף או ירקות

מלח ופלפל גרוס

2 כפות שמן

אופן ההכנה:

מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מזהיבים קלות. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.

מוסיפים את הקינואה ומערבבים היטב כדי שהתבלינים יכסו אותו.

מוסיפים לסיר את הגזר, את חלב הקוקוס ואת ציר העוף או הירקות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ – 12 דקות תוך כדי ערבוב.

מוסיפים לקינואה את קוביות הקישוא, את השעועית חתוכה לפרוסות ואת האפונה. מכסים למשך 8 דקות או עד שכל הנוזלים נספגו.

טועמים ומתקנים את התיבול לפי הצורך.

מגישים עם כוסברה קצוצה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 130
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן