פילאף אורז עם פטריות

6 מנות
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול: 35 דקות
מצרכים:
5 כפות שמן זית
2 בצלים אדומים קצוצים
4 שיני שום פרוסות
3 סלסילות פטריות טריות שונות, פרוסות
30 גר' פטריות פורצ'יני מיובשות שרויות כחצי שעה במים רותחים
1 וחצי כוס אורז בסמטי
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
2 וחצי כוסות ציר עוף
1 כוס עירית קצוצה
אופן ההכנה:
מחממים בסיר את השמן ומזהיבים את הבצל והשום. מוסיפים את הפטריות, מסננים את הפטריות היבשות וקוצצים ומוסיפים לסיר. מטגנים כ – 10 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את האורז ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את היין. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כשהסיר מכוסה במשך כ-20 דקות. מכבים ומחכים כ-10 דקות. מוסיפים את העירית הקצוצה, מערבבים ומכסים שוב כ-5 דקות.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 
גיליון החודש
שער מגזין 90
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן