פטריות פורטובלו מוקפצות

4 מנות

זמן ההכנה: 5 דקות

זמן בישול: 10 דקות

מצרכים:

400 גר' פטריות פורטובלו

2 שיני שום קצוצות דק

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 כפות שומן אווז או 3 כפות שמן

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

מנקים את הפטריות בעזרת סמרטוט לח אך לא שוטפים אותן. חותכים אותן לרבעים. מחממים מחבת ומוסיפים את שומן האווז או השמן. כשהמחבת חמה מוסיפים את הפטריות ומקפיצים אותן במשך כ-2 דקות, מוסיפים את השום והפטרוזיליה, ממליחים ומפלפלים ומקפיצים עוד כ-3 דקות.

מגישים חם מאוד.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן