פאי משמישים וגבינה לבנה

8 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן אפיה: 35 דקות

מצרכים:

בצק פריך (המתכון בנפרד)

90 גר' חמאה

7-9 משמשים לפי הגודל שטופים וחצויים לשניים

1 כף קמח

2 ביצים

30 גר' סוכר

1 שקית סוכר וניל

200 גר' גבינה לבנה 9%

אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה בקערה במיקרו .

מערבבים בקערה את החמאה המומסת יחד עם הגבינה הלבנה . מוסיפים לתערובת את הביצים , סוכר וניל והסוכר ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב .

לוקחים תבנית פאי ומשטחים בה את הבצק הפריך . דוקרים את הבצק בעזרת מזלג .

שופכים מעל את תערובת הגבינה ומעל מסדרים את חצאי המשמישים.

אופים בחום של 200 מעלות במשך 35 דקות . מצננים את הפאי .

כשהפאי קר מפזרים מעל אבקת סוכר 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 137
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן