עלי כרוב ממולאים בדג סלמון טרי ומעושן

4 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן בישול:10 דקות
זמן אפיה: 15 דקות
מצרכים:
400 גר' סלמון טרי
100 גר' סלמון מעושן
1 כרוב
2 גזרים
30 מ"ל קרם פרש (שמנת 42%)
עלי בזיליקום טרי
300 מ"ל יין לבן
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
שוטפים את הכרוב. מחממים מים עד לרתיחה, ממליחים ומבשלים את הכרוב כעשר דקות. מצננים ומתחילים להפריד בין העלים בלי לקרוע אותם.
מקלפים את הגזר וחותכים לקוביות קטנות. מחממים סיר עם מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קוביות הגזר ומבשלים כחמש דקות. שומרים בחום.
את הסלמון חותכים לקוביות קטנות.
יש לקצוץ את עלי הבזיליקום ולערבבם עם הקרם פרש. ממליחים ומפלפלים, מוסיפים 50 מ"ל יין לבן ומערבבים.
מניחים את עלי הכרוב על מגש. על כל עלה מניחים כף של קוביות סלמון ומעל מעט מן רוטב השמנת.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות (טרמוסטט 6 )
מקפלים את העלים ומניחים אותם בתבנית. שופכים מעל את יתר היין. אופים במשך חמש עשרה דקות.
להגשה: מניחים עלה או שניים, מפזרים מעל קוביות גזר ומעט מרוטב השמנת

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן