עוף סתווי

4 מנות

זמן ההכנה:30 דקות

זמן בישול: שעה

מצרכים:

4 כרעיים

2 כבדים או 2 קורקבנים

200 גר' חזה אווז מעושן חתוך לרצועות

4 עגבניות

100 גר ' פטריות

3 בצלים

3 בצלי שאלוט

300 מ"ל יין לבן

1 בוקה גרני (פרסה, פטרוזיליה, טימין ועלה דפנה )

צרור טרגון קצוץ

4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מחממים בסיר את שתי כפות שמן הזית ומטגנים את כרעי העוף מכל צדדיהם. ממליחים. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כשהסיר מכוסה במשך כעשר דקות.

מנקים ופורסים את הפטריות .מקלפים את בצלי שאלוט ובצל אחד וקוצצים אותם. מחממים במחבת כף שמן זית מוסיפים את רצועות חזה האווז, בצלי שאלוט, הבצל והפטריות. מקפיצים על אש גבוהה.

במקביל פורסים דק את שני הבצלים, מקלפים וקוצצים את העגבניות. את הכבד/הקורקבנים יש לטחון במעבד מזון.

מחממים את יתר שמן הזית במחבת נוסף ומקפיצים בה את הבצלים, העגבניות והכבד /הקורקבנים מוסיפים את הטרגון. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-15 דקות .

את תוכן שתי המחבתות מוסיפים לסיר שבו נמצא העוף. שופכים מעל את היין הלבן ומוסיפים את הבוקה גרני.

מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עוד כחמישים דקות על אש נמוכה.

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן