עוגת ענבים

6 מנות
זמן ההכנה:10 דקות
זמן אפיה:35 דקות
מצרכים:
150 גר' ענבים שחורים עדיפות לזן מוסקט
5 חלבונים
150 אבקת סוכר
100 גר' חמאה
70 גר' קמח
65 גר' שקדים טחונים דק
2 גר' אבקת אפיה
אופן ההכנה:
יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות (6).
יש לשטוף את הענבים.
שמים את החמאה בכלי זכוכית ומכסים אותו. את הכלי מניחים במיקרו וממיסים את החמאה (כדקה עד דקה וחצי ) .
בקערת ערבול מניחים את הקמח, אבקת הסוכר, השקדים הטחונים ואבקת האפיה ומערבבים.
מקציפים את החלבונים לקצף חזק ומקפלים אותם לתוך תערובת הקמח עד קבלת מסה אחידה. אז מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים שוב. משהים לחמש דקות.
משמנים תבנית קפיצית. מוזגים בה את הבצק ומעל מפזרים את הענבים.
אופים במשך 35 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.
*ניתן לפזר מעל אבקת סוכר לפני ההגשה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן