עוגת גבינה ללא בצק עם קולי(רוטב) פירות אדומים

פרוסת עוגת גבינה בצלחת

6 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן אפיה: 25 דקות

מצרכים:

לעוגה:

גרידה מלימון אחד

3 ביצים מופרדות

110 גר' קמח

100 גר' סוכר

500 גר' גבינה לבנה 9%

לקולי פירות אדומים:

300 גר' פירות אדומים (קפואים זה מהיר יותר)

100 גר' סוכר חום

אופן ההכנה:

לעוגה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

בקערת המיקסר שמים את הגבינה עם הסוכר ומקציפים היטב במהירות גבוהה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים שוב.

מוסיפים את גרידת הלימון והקמח ומערבבים שוב.

מוציאים לקערה. מקציפים את החלבונים לקצף קשה ויציב.

מקפלים אותו בהדרגה לתוך תערובת הגבינה.

שופכים לתבנית קפיצית (עדיפות תבנית סיליקון) משומנת מעט ואופים שלושים דקות או עד שהעוגה יציבה ושחומה מעט. מסננים ולאחר מכן מקררים כמה שעות.

לקולי פירות האדומים:

מניחים את הפירות האדומים שהם עדיין קפואים ומבשלים על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם. כשהם מופשרים והנוזל שלהם הצטמצם, מכבים את האש, מוסיפים את הסוכר וטוחנים בעזרת מיקסר ידני למרקם חלק (אם עדיין הוא נוזלי, מחזירים על אש נמוכה) עושים את אותו תהליך אם משתמשים בפירות טריים אך התהליך ארוך ויקר יותר. מסננים ושומרים במקרר.

מגישים כל פרוסת עוגה כשמעל שופכים קולי או מגישים לצד הפרוסה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 125
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן