סלט קישואים עם תפוזים ותימין

4 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

מצרכים:

1 קילו קישואים קטנים

250 גר' סלאמי איטלקי

6 כפות שמן זית איכותי

2 תפוזים

1 לימון

1 צרור פטרוזיליה

12 זיתים שחורים

1 ענף תימין

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

חותכים את הסלאמי לרצועות דקות (1 ס"מ).

סוחטים את הלימון ולשמור את המיץ בצד.

קולפים את התפוזים וחותכים אותם לקוביות ללא הסיבים והקליפה שלהם. את המיץ שנותר שומרים בצד.

קוצצים דק את הפטרוזיליה.

קוצצים באופן גס את הזיתים השחורים.

שמים בסיר מים וכף מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקישואים ומבשלים אותם כ – 5 דקות.

מסננים ומקררים את הקישואים. פורסים אותם לפרוסות דקות.

בקערת הגשה שמים את מיץ הלימון ושמן הזית. מערבבים היטב, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

מוסיפים לקערה את הקישואים, את קוביות התפוזים וגם את המיץ שלהם.

מוסיפים את רצועות הסלאמי, הפטרוזיליה הקצוצה והזיתים הקצוצים.

מפזרים מעל את עלי התימין.

מערבבים בעדינות, טועמים ומתקנים את התיבול אם יש צורך.

מכניסים לקירור כשעתיים שלוש.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן