סלט קישואים ומלון

4 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

מצרכים:

1 קישוא

1 מלון קטן

1/2 חבילה בזיליקום

רוטב וינגרט:

1 כף וחצי חומץ בין יין

1 כפית חרדל דיז'ון

3 כפות שמן זרעי ענבים

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מקלפים את המלון, חוצים אותו לשניים, מרוקנים את הגרעינים.  חותכים אותו לקוביות גדולות.  חותכים את קצוות הקישוא. בעזרת מנדולינה, פורסים את הקישוא לרצועות.

בקערה מניחים את קוביות המלון ואת רצועות הקישוא.  קוצצים דק את הבזיליקום. מפזרים אותו מעל הסלט.  מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל.  מערבבים.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן