סלט קישואים ומלון

4 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

מצרכים:

1 קישוא

1 מלון קטן

1/2 חבילה בזיליקום

רוטב וינגרט:

1 כף וחצי חומץ בין יין

1 כפית חרדל דיז'ון

3 כפות שמן זרעי ענבים

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מקלפים את המלון, חוצים אותו לשניים, מרוקנים את הגרעינים.  חותכים אותו לקוביות גדולות. חותכים את קצוות הקישוא. בעזרת מנדולינה, פורסים את הקישוא לרצועות.

בקערה מניחים את קוביות המלון ואת רצועות הקישוא. קוצצים דק את הבזיליקום. מפזרים אותו מעל הסלט. מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל. מערבבים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישת ספרי המתכונים של יהודית
לרכישת ספרי המתכונים של יהודית
לרכישת ספרי המתכונים של יהודית
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן