סלט קישואים ומלון

סלט מלון וקישואים

4 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

מצרכים:

1 קישוא

1 מלון קטן

1/2 חבילה בזיליקום

רוטב וינגרט:

1 כף וחצי חומץ בין יין

1 כפית חרדל דיז'ון

3 כפות שמן זרעי ענבים

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מקלפים את המלון, חוצים אותו לשניים, מרוקנים את הגרעינים.  חותכים אותו לקוביות גדולות. חותכים את קצוות הקישוא. בעזרת מנדולינה, פורסים את הקישוא לרצועות.

בקערה מניחים את קוביות המלון ואת רצועות הקישוא. קוצצים דק את הבזיליקום. מפזרים אותו מעל הסלט. מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל. מערבבים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 127
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן