סלט פטריות חי

4 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

מצרכים:

250 גר' פטריות מסוג שמפיניון

1 כף מיץ לימון

4 כפות שמן אגוזי לוז

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כף אגוזי לוז קצוצים דק

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לנגב את הפטריות, לקטום אותם ולפרוס אותם לפרוסות דקות.

בקערה שמים את כל מרכיבי הרוטב ובעזרת מטרפה טורפים יחד עד לקבלת רוטב מוקצף.

שמים את פרוסות הפטריות בקערה ושופכים מעל את הרוטב. מערבבים בעדינות ומשהים כ-15 דקות.

מסדרים על צלחות הגשה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 133
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן