סלט פטריות ואגוזי פקאן

מצרכים:
2 סלסלות פטריות מסוג שמפיניון חתוך לפרוסות
1/2 כוס אגוזי פקאן סיני (מסוכרים) קצוצים גס
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
לרוטב:
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס שמן
1/4 כוס חומץ בין יין
2-1 כפות סוכר
מלח
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
מניחים בקערה את הפטריות, אגוזי הפקאן והבצל הירוק.
מערבבים את חומרי הרוטב .
יוצקים את הרוטב על מרכיבי הסלט, מערבבים ומניחים לפחות רבע שעה (אפשר עד שעתיים) לספיגת טעמים לפני ההגשה
בתאבון!!

סלט פיטריות ואגוזים!

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 137
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן