סלט פטריות ואגוזי פקאן

מצרכים:
2 סלסלות פטריות מסוג שמפיניון חתוך לפרוסות
1/2 כוס אגוזי פקאן סיני (מסוכרים) קצוצים גס
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
לרוטב:
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס שמן
1/4 כוס חומץ בין יין
2-1 כפות סוכר
מלח
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
מניחים בקערה את הפטריות, אגוזי הפקאן והבצל הירוק.
מערבבים את חומרי הרוטב .
יוצקים את הרוטב על מרכיבי הסלט, מערבבים ומניחים לפחות רבע שעה (אפשר עד שעתיים) לספיגת טעמים לפני ההגשה
בתאבון!!

סלט פיטריות ואגוזים!

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן