סלט כרוב בשני צבעים עם גרעיני רימון

6 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן קירור: שעתיים

מצרכים:

1 רימון

1/4 כרוב לבן

1/2 כרוב אדום

1 חבילה עירית או כוסברה

2 כפות שמן זית

1 כפית חומץ בלסמי

4 אגוזי מלך מקולפים

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

פותחים את הרימון ומוציאים את הגרעינים בתוך קערה.

קוצצים את העירית/כוסברה.

יש לקצוץ דק את הכרוב הלבן ואת הכרוב האדום.

מניחים בקערה את הכרוב, את גרעיני הרימון, העירית/הכוסברה הקצוצה, מלח ופלפל גרוס. זולפים מעל את החומץ ואת שמן הזית.

קוצצים את אגוזי המלך מפזרים מעל הסלט, מערבבים היטב ומקררים שעתיים לפני ההגשה.

 

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן