סלט ירוק עם פטריות ואגסים

מצרכים:
עלי חסה, רוקט וארוגולה
1 אבוקדו חתוך לקוביות
1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוך לפרוסות דקות
6 צנוניות פרוסות דק
2 אגסים חתוכים לקוביות
100 גרם נבטי חמנייה
לרוטב:
2 כפות דבש
1 כף חרדל
2 כפות חומץ בין יין
4 כפות שמן זית
1 שן שום כתוש
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
קורעים את עלי החסה ושמים את כל העלים בקערה, מוסיפים את האבוקדו, הצנוניות, הפטריות, האגסים ואת נבטי החמנייה. מערבבים קלות.
מערבבים את חומרי הרוטב למרקם חלק ויוצקים מעל הסלט. מערבבים כך שהרוטב יעטוף היטב את הסלט. בתאבון!

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן