נתח סלמון לצד תבשיל כרוב אדום ותפוח עץ

4 מנות
זמן הכנה: 20 דקות
זמן אפיה: 25 דקות
מצרכים:
4 חתיכות של סלמון
1/2 כרוב אדום
2 תפוח עץ
2 כפות חומץ תפוחים
3 כפות דבש נוזלי
1 כף שמן
שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן הכנה:
את הכרוב יש לגרד דק. יש לקלף את התפוחים ובעזרת קולפן ז'ולאין מקלפים אותם לז'ולאינים.
במחבת סוטג' מחממים כף שמן, מוסיפים את הכרוב ואת התפוחים ומקפיצים במשך שלוש דקות. מוסיפים אז את החומץ והדבש וממשיכים לבשל עשר דקות כשמדי פעם מערבבים. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מצננים מעט.
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות (6).
חותכים ארבעה ריבועים של נייר אלומיניום ומניחים על משטח עבודה.
מפזרים במרכז כל ריבוע מתערובת הכרוב והתפוחים. מניחם מעל את נתחי הסלמון. ממליחים ומפלפלים וזולפים מעל מעט שמן זית. סוגרים כל ריבוע ומניחים אותם על תבנית. אופים בין 10 ל15 דקות (תלוי בדרגת העשיה שרוצים )

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 92
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן