מרק קרם פטריות

זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול כולל: 30 דקות
חומרים:
200 גר' פטריות בר
300 גר' פטריות שמפיניון
30 גר' חמאה
4 בצלי שאלוט, קצוצים דק
500 מ"ל מים או ציר ירקות
300 מ"ל שמנת בישול
30 גר' חמאה חתוכה לקוביות
קרם פרש
אופן הכנה:
שמים את הפטריות בקערה מלאה במים, מנקים אותם ופורסים אותן לפרוסות דקות.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מוסיפים את בצלי שאלוט ומאדים בחום נמוך כש הסיר מכוסה כ- 1-2 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מכסים שוב כ-2-3 דקות נוספות ומוסיפים את המים והשמנת לתוך הסיר ומתבלים במלח ופלפל טחון טרי.
ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-15 דקות.
בתום הבישול טוחנים את המרק למחית חלקה. מחממים שוב על אש נמוכה תוך הוספת יתר החמאה.
משפרים את התיבול לפי הטעם.
מוזגים לצלחות מרק ומעטרים בכף קרם פרש וכמה עלי בזיליקום.
בתאבון

20150314_134954

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן