מרק קרם אספרגוס (Veloute d'asperges )

כיום ניתן להשיג אספרגוס כל השנה. אפשר להכין אותו מאספרגוס ירוק או לבן. ישנה אפשרות להגיש מרק זה חם או קר. בהכנה הזו טעמו של האספרגוס מאוד מובלט.

4 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן בישול: 20 דקות

מצרכים:

חבילת אספרגוס לבן או ירוק

חצי ליטר ציר עוף או ציר ירקות

1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)

2 כפות חלב

1 כף קורנפלור

קרם פרש לקישוט

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל גרוס

אופן ההכנה:

אם משתמשים באספרגוס עבה יש צורך לקלף את הקליפה הנוקשה. שוטפים אותם ומסננים. חותכים מן הגבעולים את הקצוות העליונים באורך כ-3 ס"מ, מניחים בצד.

פורסים את הגבעולים לפרוסות דקות. בסיר קטן מרתיחים מים עם כפית מלח גס. כשהמים רותחים מוסיפים את קצוות האספרגוס ומבשלים כ – 3 דקות. מסננים מיד ושמים במי קרח על מנת לשמור על צבעם.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 137
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן