מרק קטיפתי של דלעת וערמונים

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן בישול: 25 דקות

מצרכים:

1 קג' דלעת

200 מ"ל שמנת 42%

100 גר' ערמונים (1 שקית)

1 בצל

6 גבעולים של סייגית (צ'רביל)

1 כף שמן

3 קורט של אגוז מוסקט

1 ליטר מים

אופן ההכנה:

יש לקלף את הדלעת, לסלק את הגלעינים ולחתוך אותה לקוביות.

יש לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק. בסיר מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל. מזהיבים אותו כשתי דקות. מוסיפים את קוביות הדלעת וליטר מים.

מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עשרים דקות. פורסים את הערמונים לפרוסות דקות. קוצצים את גבעולי הסייגית.

מוסיפים לסיר את השמנת ואת אגוז המוסקט. בעזרת מוט טחינה טוחנים את המרק עד קבלת מרקם אחיד. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

מביאים שוב לרתיחה. בקערת הגשה שחוממה מראש מניחים את פרוסות הערמונים, מעל שופכים את המרק החם ומפזרים מעל את עלי הסייגית הקצוצים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן