מרק קטיפתי של גבינת קממבר

6 מנות

זמן ההכנה:30 דקות

זמן בישול:20 דקות

מצרכים:

4 תפוחי אדמה

3 בצלים

3 פרוסות לחם לטוסטים

1 גבינת קממבר(250 גר')

1/2 ראש שום

1 חלמון

200 מ"ל קרם פרש (שמנת 42%)

100 גר' פרמזן

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לקלף ולחתוך לקוביות את תפוחי האדמה, הבצל, הלחם, השום ואת גבינת הקממבר. שמים בסיר ומוסיפים 1.5 ליטר מים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך עשרים דקות. לאחר מכן טוחנים. בקערה מערבבים יחד את השמנת, החלמון,80 גר' פרמזן ואת הפטרוזיליה הקצוצה. מוסיפים שתי כפות מן המרק ומערבבים (להשוואת טמפרטורה ) שופכים לתוך המרק ומערבבים.

להגשה:

מוזגים מן המרק במרקיה ומקשטים במעט פטרוזיליה ופרמזן.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 133
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן