מרק כרובית עם קרם פרש

חומרים:

1 כרובית בינונית

3 תפוחי אדמה בינוניים

1 בצל פרוס לפרוסות דקות

30 גרם חמאה

1 כף מרק עוף

אגוז מוסקט

פלפל

מלח

1 שמנת בישול

כוס חלב

1 כף למנה קרם פרש

 

הכנת המרק:

מפרקים את הכרובית לפרחים.

קולפים את התפוחי האדמה וחותכים לקוביות .

מניחים בסיר וממלאים במים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה .

כשתפוחי האדמה רכים, מוסיפים מרק עוף, מתבלים עם מלח ופלפל.

ממיסים במחבת חמאה ומוסיפים את הבצל. כשהבצל זהוב  מורידים מן האש ושמים בצד .

לוקחים בלנדר, מעבירים אליו את הכרובית והתפוחי האדמה וקצת מנוזלי הבישול.

טוחנים עד מרקם חלק ואם יש צורך מוסיפים מנוזלי הבישול. לבסוף מוסיפים את הבצל וטוחנים שוב.

מעבירים לסיר ומוסיפים חלב ושמנת בישול .

טועמים ומשפרים את התיבול.

מגישים בקערה ומוסיפים כף קרם פרש וקרוטונים או שקדי מרק .

בתאבון

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 99
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן