ממרח רוקפור

חומרים:
150 גר' גבינת רוקפור
50 גר' חמאה
כף חרדל
אופן ההכנה:
יש להוציא כשעה לפני ההכנה את חומרי הממרח.
בעזרת מזלג מועכים את הרוקפור ומוסיפים את החמאה.
מערבבים עד קבלת מסה אחידה ואז מוסיפים את החרדל.
טועמים ואם צריך משפרים לפי הטעם.
מגישים עם לחם קלוי או על מצע של עלי אנדיב (עולש).
בתיאבון!

IMG-20150503-WA0002

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן