ממרח רוקפור

חומרים:
150 גר' גבינת רוקפור
50 גר' חמאה
כף חרדל
אופן ההכנה:
יש להוציא כשעה לפני ההכנה את חומרי הממרח.
בעזרת מזלג מועכים את הרוקפור ומוסיפים את החמאה.
מערבבים עד קבלת מסה אחידה ואז מוסיפים את החרדל.
טועמים ואם צריך משפרים לפי הטעם.
מגישים עם לחם קלוי או על מצע של עלי אנדיב (עולש).
בתיאבון!

IMG-20150503-WA0002

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן