מוס שוקולד מריר עם אגסים ביין

ל 6 סועדים
חומרים:
 6 אגסים גדולים
1/2 יין אדום
 1/2כוס סוכר
 מקל וניל
  מקל קינמון
כמה גרעיני פלפל שחור שלמים
חומרים למוס שוקולד מריר:
6 ביצים מופרדות
200 גר' שוקולד
אופן ההכנה:
מקלפים את האגסים ומגלעין אותם וחותכים אותם לחצי.
מסדרים אותם בסיר ומעל שופכים את היין .מוסיפים את הסוכר ,מקל וניל חצוי  לחורב,מקל הקינמון וגרעיני הפלפל השחור.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את אש ומבשלים כ 20 דקות .
מוציאים את האגסים ושומרים אותם בצד  .
מעבירים  את היין דרך מסננת ומחזירים על אש ומצמצמים עד קבלת רוטב סמיך .מקררים.
למוס השוקולד:ממיסים את השוקולד.מסננים .מוסיפים חלמון אחר חלמון עד שמתערבב.
מקציפים את החלבונים לקצף חזק.מוסיפים לתערובת של השוקולד בהדרגה עד קבלת מסה הומוגנית ואוורירית.מקררים.
לפני ההגשה של המנה מקציפים את מוס השוקולד לקצף חזק . שמים בצלחת 2 חצאי אגס  ולצידם כף מוס שוקולד מריר זולגים מעל מעט רוטב יין

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן