מוס אספרגוס על בסיס קרם אבוקדו

4 מנות

זמן ההכנה:10 דקות

זמן בישול: 15 דקות

מצרכים:

למוס האספרגוס:

10 אספרגוס קטנים

100 גר' גבינה לבנה 9%

מלח ופלפל גרוס

לקרם האבוקדו:

1 אבוקדו בשל

1 כף שמנת 42%

מלח (אם יש אז מלח סלרי)

1 כף מיץ לימון

פלפל גרוס

קליפות פרמזן

אופן ההכנה :

למוס האספרגוס:

יש לקלף את האספרגוס ולבשלם במים רותחים במשך 10 עד 15 דקות עד ריכוך . יש לסנן ועל מנת לשמור על הצבע לטבול אותם במי קרח . לסנן שוב ולשמור אותם בצד .

יש לטחון אותם יחד עם הגבינה הלבנה עד קבלת מרקם חלק . לתבל במלח ופלפל גרוס לפי הטעם.

לקרם האבוקדו :

בקערת מעבד המזון מניחים את האבוקדו ואת מיץ הלימון . טוחנים עד קבלת מרקם חלק . מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם .

להגשה: לוקחים 4 קעריות שקופות , מניחים  בתחתית קרם אבוקדו ,מעל מוס אספרגוס ומעטרים בקליפת פרמזן . שומרים בקירור עד ההגשה .

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן