מוס אבוקדו עם זנגוויל

מוס אבוקדו

8 מנות

זמן הכנה: 5 דקות

מצרכים:

1 אבוקדו בשל

2 כפות מיץ לימון

1 כף זנגוויל מגורר

4 כפות גבינה לבנה

מלח ופלפל גרוס

להגשה:

50 גר' קוויאר אדום

עירית קצוצה

אופן ההכנה:

יש לקלף ולהוציא את הגלעין של האבוקדו. לחתוך אותו לקוביות.

מניחים את כל החומרים למעט הקוויאר בקערת המיקסר וטוחנים.

מעבירים את המוס שיתקבל לקערות הגשה. מקררים כשעתיים.

לפני ההגשה מעטרים במעט קוויאר עירית קצוצה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 123
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן