מאפה של אפונה ואספרגוס

6 מנות

זמן הכנה: 15 דקות

זמן אפיה: שעה

מצרכים:

2 חבילות של אספרגוס

200 גר' אפונה עדינה קפואה

4 ביצים

50 גר' קמח

1/2 ליטר חלב

50 גר' חמאה רכה

מלח ופלפל לבן גרוס

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.

מקלפים את האספרגוס וחותכים לחתיכות של 2 סמ'. את האפונה הקפואה חולטים במשך כ-3 דקות במי מלח רותחים. מסננים.

בקערה שמים 30 גר' חמאה ומוסיפים לה ביצה אחרי ביצה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד קבלת מסה אחידה. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מוסיפים למסה את האפונה ואת חתיכות האספרגוס.

משמנים תבנית חסינת אש, שופכים מעל את המסה. מנמיכים את החום של התנור ל130 מעלות, מכניסים את התבנית ואופים במשך שעה או עד שהמאפה זהוב ויציב.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 94
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן