מאפה דובדבנים-Far aux cerises

6 מנות

זמן הכנה: 10 דקות

זמן אפיה: 45 דקות

מצרכים:

450 גר' דובדבנים

185 גר' קמח

185 גר' חמאה חצי מלוחה מומסת

150 גר' סוכר

3 ביצים

300 מ"ל חלב

אופן ההכנה:

מחחמים את התנור לחום של 210 מעלות (7)

משמנים תבנית חסינת אש בעלת דפנות גבוהים.

שוטפים ומגלענים את הדובדבנים. מערבבים בקערה את הקמח עם החמאה, הסוכר והביצים. לבסוף מוסיפים תוך כדי ערבוב את החלב. מערבבים עד קבלת מסה אחידה.

שופכים את המסה לתבנית ומסדרים מעל את הדובדבנים.

אופים במך 45 דקות.

להגשה: ניתן לפזר מעל אבקת סוכר

 

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 94
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן