מאפה בצק עלים עם תפוחים ומנגו

4 מנות

זמן ההכנה:15 דקות

זמן אפיה:20 דקות

מצרכים:

250 גר' בצק עלים

300 גר' תפוחי עץ

300 גר' מנגו

30 גר' שקדים טחונים

2 כפות שמנת 42% ( קרם פרש )

40 גר' סוכר

2 ביצים

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום של 180 מעלות (6)

מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות .

מקלפים את המנגו וחותכים גם לקוביות

את בצק העלים מניחים על משטח עבודה וחותכים אותו ל ארבעה ריבועים שווים .

מניחים על כל ריבוע בצק קוביות תפוחים ומנגו כך שנוכל בהמשך לסגור את הריבוע כמ מעטפה

בקערה מניחים חלמון של ביצה עם השמנת, השקדים הטחונים והסוכר .מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד .

שופכים מתערובת זו מעל הפירות .

מפרידים בין החלמון לחלבון (הביצה השנייה )

סוגרים את את הריבועים ובעזת החלבון מהדקים את שולי הבצק .

מניחים את המעטפות שנוצרו על תבנית משומנת ובעזרת מברשת מברישים מהחלמון כל ריבוע .

אופים במשך עשרים דקות .

ניתן להגיש כשלצידם קולי פטל .

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן