לזניה עם דג סלמון, פראסה וגבינת עזים

8 מנות
זמן ההכנה: 25 דקות
זמן אפיה: 20 דקות
מצרכים:
300 גר' עלי לזניה
600 גר' דג סלמון טרי בלי עור
200 גר' גבינת עזים טרי
200 גר' שמנת 15%-20%
6 פראסות בלי החלק הירוק הכהה
1בצל קצוץ דק
1שן שום קצוץ דק
30 גר' חמאה
אופן ההכנה:
יש לשתוף היטב את הפראסות ואז לפרוס אותם דק.
בחבת סוטאג' מחממים את החמאה ומוסיפים את הבצל ואת השום ומזהיבים מעט, מוסיפים את הפראסות, מערבבים וממשיכים לבשל כשהמחבת מכוסה ועל אש בינונית כשמידי פעם מערבבים. לבסוף מוסיפים כף מהשמנת ומערבבים.
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות (טרמוסטט 7 )
את דג הסלמון פורסים לפרוסות דקות. את גבינת העזים פורסים גם.
לוקחים תבנית חסינת אש בתחתית מניחים מתערובת הפראסות, מעל מניחים דפי לזניה מעל שוב מתערובת של הפראסות, מעל פרוסות הדג ומעל מן השמנת וחוזרים על תהליך זה שוב. לבסוף מסיימים בהנחת דפי לזניה. שופכים מעל משארית השמנת ומעל מניחים את פרוסות גבינת העזים.
מכניסים לתנור ואופים במשך 20 דקות.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן