כבדי עוף ביין מרסלה ובלסמי

6 מנות
חומרים:
12 כבדי עוף בהירים ונקיים
מלח גס,פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן או שומן אווז מומס
לרוטב:
שליש כוס חומץ בלסמי
שליש כוס חומץ פטל או בן יין אדום
כוס ורבע יין מרסלה
חצי בצל אדום קצוץ דק
מקל קינמון
מלח גס,פלפל שחור גרוס
תימין
אופן ההכנה:
להכנת הרוטב :שמים בסיר את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה,מבשלים על אש בינונית כ 10עד 15 דקות.הרוטב נהפך למין סירופ.מוסיפים את מקל הקינמון.את התימין ,טועמים ומשפרים את התיבול אם יש צורך
מייבשים את הכבדים,מחממים במחבת את השמן,מוסיפים את הכבדים ומטגנים עד שהם זהובים.מוסיפים את הרוטב ומגישים מיד

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן