טרין דגים

8 מנות

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול: שעה

מצרכים:

300 גר' דג סלמון טרי מפולט ובלי עור

300 גר' דג דניס מפולט ובלי עור

4 ביצים

250 מיליליטר שמנת 42%

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

חצי צרור בזיליקום קצוץ

שן שום קצוצה

קמצוץ פלפל חריף

מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

תבנית אינגליש קייק או טרין 26 ס"מ

חמאה לשימון התבנית

 

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את השמנת ואת הביצים. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. שמים בצד.

בקערה אחרת שמים את הפטרוזיליה הקצוצה, הבזיליקום, השום וכף של תערובת של השמנת עם הביצים ומערבבים היטב.

שוטפים את דג הסלמון, חותכים לקוביות, טוחנים ומניחים בקערה.

חוזרים על אותו התהליך עם דג הדניס.

מוסיפים לכל קערה של דגים מחצית מתערובת של הביצים והשמנת.

בקערת דג הדניס מוסיפים את קמצוץ הפלפל החריף.

משמנים את התבנית. בתחתית התבנית מניחים את תערובת דג הסלמון ומשטחים. מעל מניחים את תערובת עשבי התיבול ולבסוף מניחים מעל את התערובת של דג הדניס.

מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מניחים את התבנית עם הדג בתוך תבנית שבה שופכים מים רותחים. אופים כשעה בתנור או עד שהתערובת יציבה. בודקים בעזרת הכנסת סכין לטרין ואם היא יוצאת יבשה, סימן שהטרין מוכן. מכבים את התנור ומקררים. הופכים את הטרין כשהוא קר על צלחת הגשה ופורסים לפרוסות יפות. ניתן להגיש עם מיונז ביתי.

בתאבון

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן