טרטר דג סלמון עם גבינה לבנה

4 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

מצרכים:

400 גר' דג סלמון טרי

1 מלפפון

150 גר' גבינה לבנה

1 לימון

1 כף שמיר קצוץ

2 כפות עירית קצוצה

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

עוברים על פני הלימון בעזרת זסטר ושומרים בצד. סוחטים את הלימון ושומרים בצד. חותכים את דג הסלמון לקוביות קטנות ומניחים אותן בקערה. מוסיפים את הגבינה, את קליפת הלימון ואת מיץ הלימון. מתבלים במלח ובפלפל גרוס. מוסיפים מחצית מכמות עשבי התיבול ומערבבים.

שוטפים את המלפפון ובעזרת מנדולינה פורסים אותו דק. מסדרים על כל צלחת כמה פרוסות מלפפון, מעל שמים גבב של תערובת הסלמון ומפזרים מעל מתערובת עשבי התיבול. מעל זולפים מעט שמן זית.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 133
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן