4 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
מצרכים:
400 גר' דג סלמון טרי
1 מלפפון
150 גר' גבינה לבנה
1 לימון
1 כף שמיר קצוץ
2 כפות עירית קצוצה
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
עוברים על פני הלימון בעזרת זסטר ושומרים בצד. סוחטים את הלימון ושומרים בצד. חותכים את דג הסלמון לקוביות קטנות ומניחים אותן בקערה. מוסיפים את הגבינה, את קליפת הלימון ואת מיץ הלימון. מתבלים במלח ובפלפל גרוס. מוסיפים מחצית מכמות עשבי התיבול ומערבבים.
שוטפים את המלפפון ובעזרת מנדולינה פורסים אותו דק. מסדרים על כל צלחת כמה פרוסות מלפפון, מעל שמים גבב של תערובת הסלמון ומפזרים מעל מתערובת עשבי התיבול. מעל זולפים מעט שמן זית.