דג בקלה עם חמאת רימונים

6 מנות

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול: חצי שעה

מצרכים:

6 חתיכות דג בקלה של 150 גר'

500 גר' תרד טרי

250מ"ל מיץ רימונים

1 רימון

1 בצל אדום

80 גר' חמאה חתוך לקוביות

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לקלוף את הבצל ולפרוס אותו דק. שופכים את מיץ רימונים במחבת רחב, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה כרבע שעה (שומרים על בעבוע).

פותחים את הרימון ומוציאים את הגרעינים. שומרים בקערה.

מניחים את חתיכות הדג במיץ רימונים כשמצמידים אותם זה לזה. מבשלים חמש דקות והופכים אותם ומבשלים שוב חמש דקות. ממליחים ומפלפלים.  מוסיפים את גרעיני הרימון ואת קוביות החמאה. ממשיכים לבשל את הכל עוד חמש דקות.

בינתיים חולטים את התרד בסיר מים רותחים.

להגשה: שמים על צלחת מן התרד ומעל מניחים חתיכת דג ומעל מן הרוטב רימונים.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 92
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן