דג בקלה בנוסח באהיה

זמן הכנה:15 דקות
זמן בישול:20 דקות
מצרכים ל :4 מנות
4 חתיכות של דג בקלה
1בצל פרוס לפרוסות דקות
1 עגבניה מקולפת , בלי גרעינים חתוכה לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק פרוס לרצועות דקות
4 כפות שמן זית
1/2 חלב קוקוס
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
2 שיני שום כתושות
600 גר' אורז מאודה
אופן ההכנה:
בסיר שטוח מחממים את שמן הזית וצולים בו את הדג מכל צדדיו.
מוציאים את הדג לצלחת. מוסיפים את הבצל, העגבניה והפלפל.
מקפיצים כ 5 דקות עד שהבצל מוזהב. מחזירים את הדג ושופכים מעל את החלב קוקוס.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים את השום הכתוש.
מבשלים את הכל על אש נמוכה כ 10 דקות.מגישים מיד יחד עם האורז
בתאבון!

IMGP3395

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן