4 מנות
זמן ההכנה: 10 דקות
זמן אפיה: 40 דקות
מצרכים:
2 תפוחי אדמה גדולים
2 בטטות גדולות
2 שיני שום כתושות
שמן זית
50 גר שומן אווז
עשבי פרובנס
מלח ופלפל טחון
אופן ההכנה:
שוטפים וקולפים את הירקות. פורסים אותם לפרוסות דקות (חצי ס"מ)
מסדרים אותם בתבנית חסינת אש בשכבות לפי הסדר.
מפזרים מעל את שיני השום, עשבי פרובנס, מלח, פלפל גרוס, שמן הזית וכן קוביות קטנות משומן האווז.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות.