גרטאן תפוחי אדמה ובטטה

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן אפיה: 40 דקות

מצרכים:

2 תפוחי אדמה גדולים

2 בטטות גדולות

2 שיני שום כתושות

שמן זית

50 גר  שומן אווז

עשבי פרובנס

מלח ופלפל טחון

אופן ההכנה:

שוטפים וקולפים את הירקות. פורסים אותם לפרוסות דקות (חצי  ס"מ)

מסדרים אותם בתבנית חסינת אש בשכבות לפי הסדר.

מפזרים מעל את שיני השום, עשבי פרובנס, מלח, פלפל גרוס, שמן הזית וכן קוביות קטנות משומן האווז.

אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 136
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן