גראטן של קישואים, חצילים ועגבניות עם גבינת פטה

4 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן בישול: 40 דקות

מצרכים ל 4 מנות:

3 קישואים

1 חציל בינוני

1 עגבנייה

1/2 בצל סגול

שן שום

1 ביצה

20 מ"ל שמנת בישול 10%

100 גר' גבינת פטה

תימין

שמן זית

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

לקלף את הקישואים והחציל, לחתוך אותם לקוביות קטנות.

לפרוס דק את הבצל והשום.

לחתוך את העגבנייה לחתיכות קטנות.

לחמם כף שמן זית במחבת, להזהיב קלות את השום והבצל.

להוסיף את הקישואים, החציל והעגבנייה ולבשל על אש גבוהה כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.

במקביל לערבב בקערה את הביצה, השמנת ואת גבינת הפטה. להמליח ולפלפל לפי הטעם.

להניח את הירקות בתבנית או בתבניות אישיות.

לכסות עם תערובת השמנת.

להכניס לתנור שחומם מראש לטמפרטורת 225 מעלות.

לאפות כ-40 דקות.

 

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 133
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן