ברווז נוסח יהודית

תבשיל ברווז

4 מנות

זמן הכנה: 15 דקות

זמו בישול: שעה

מצרכים:

4 שוקיים של ברווז

6 בצלי שאלוט

20 בצלי פנינה

4 שיני שום

1/2 ליטר ציר בשר

1 כוס יין לבן

1 צ'ייסר קוניאק/ברנדי

1 צ'ייסר  ליקר תפוזים

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

ראשית יש לקלף ולפרוס דק את בצלי שאלוט.

יש לכתוש את שיני השום.

יש לקלף את בצלי פנינבה.

יש לחתוך את שוקי הברווז לשניים .את עודפי השומן שישנם יש להוריד.

מחממים מחבת סוטאג'. כשהיא חמה מניחים את חתיכות הברווז כשהעור כלפי מטה. רצוי לכסות את המחבת במכסה רשת. לאחר שחתיכות הברווז הזהיבו בצד העור הופכים אותן. כשהן מוזהבות מכל צדדיהן, מוסיפים את בצל השאלוט הפרוס ואת בצלי הפנינה. מקפיצים אותם יחד כחמש דקות. שופכים מעל את הקוניאק ,מדליקים מיד (פלמבה). לאחר שהאש כבתה מוסיפים את היין , ליקר התפוזים, את ציר הבקר ואת השום הכתוש. מפלפלים וממליחים לפי הטעם. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 125
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן