באס ברוטב שמנת ופורצ'יני

דג באס

6 מנות

12 יחי' פילה באס

שמן זית

חמאה

מלח ופלפל

לרוטב:

שני מיכלי שמנת בישול

שני פילטים אנשובי

 גר' פטריות פורצ'יני מושרות כ-10 דקות במים חמים וקצוצים50

 שיני שום קצוצות דק2

 

הכנת הרוטב:

שמים בסיר את הפטריות, האנשובי והשמנת. מביאים לרתיחה. מוסיפים את השום. מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך ומקבל גוון חום בהיר. ממליחים ומפלפלים.

 

ממיסים במחבת שמן וחמאה. כשהם חמים מניחים את הדגים על צד העור ומטגנים כ – 3 דקות ואז הופכים ומטגנים בערך עוד דקה.

מניחים בצלחת עם רוטב מעל.

אפשר להגיש עם אורז או פירה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 125
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן