באס ברוטב שמנת ופורצ'יני

ל6 מנות
12 יחי' פילה באס

שמן זית
חמאה
מלח ופלפל
לרוטב:
שני מיכלי שמנת בישול
שני פילטים אנשובי
50 גר פטריות פורצ'יני מושחים ככ10 דקות במים חמים וקצוצים
2 שיני שום קצוצות דק

הכנת הרוטב:
שמים בסיר את הפטריות ,האנשובי והשמנת.מביאים לרתיחה.מוסיפים את השום.מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך ומקבל גוון חום בהיר.ממליחים ומפלפלים .

ממיסים במחבת שמן וחמאה .כשחם מניחים את הדגים על צד העור ומטגנים כ 3 דקות ואז הופכים ומטגנים בערך עוד דקה .
מניחים בצלחת עם רוטב מעל.
אפשר להגיש עם אורז או פירה .

בתאבון.

בס (4)

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן