4 מנות
זמן ההכנה:20 דקות
זמן בישול: 45 דקות עד שעה
מצרכים:
4 חתיכות של אוסובוקו במשקל 200 גר' כל אחד
4 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
200 גר' גזר פרוס עבה
2 בצלים פרוסים דק
200 מ"ל יין לבן
1 בוקה גרני
3 כפות קמח
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
שמים את הקמח בצלחת עמוקה. את הבשר טובלים בקמח מכל צדדיו. מחממים בסיר לחץ את השמן ומניחים מעל את פרוסות הבשר. מזהיבים מכל צד. מוסיפים לסיר את פרוסות הבצל, את פרוסות הגזר ואת השום. מערבבים, מוסיפים גם את העגבניות ואת היין הלבן. מפלפלים וממליחים לפי הטעם. מוסיפים את הבוקה גרני. סוגרים את הסיר ומבשלים במשך 45 דקות מהרגע שפקק סיר הלחץ מסתובב.
להגשה:אפשר להכין תבשיל של תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, עם פרוסות גזר, עלה דפנה, מלח ופלפל. מכסים את הכול עם מים. מבשלים כשעתיים על אש נמוכה.