Bugnes – סופגניות צרפתיות

16 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן ההתפחה: 3 שעות
זמן אפיה: שעה וחצי
מצרכים:
300 גר' קמח
75 גר' סוכר
1 אבקת אפיה
2 כפות רום (המשקה)
50 גר' חמאה רכה
3 ביצים
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
יש לערבב בקערה את הקמח עם אבקת האפיה והסוכר. להוסיף את הביצים, החמאה והרום. לערבב היטב .אפשר להכין במערבל המזון.
יש לכסות את הקערה ולהניח בצד כשלוש שעות (להתפחה).
לאחר מכן יש ליצור כדור. אם הבצק רטוב מוסיפים מעט קמח עד שהבצק גמיש ולא דביק. על משטח העבודה מפזרים מעט קמח ומרדדים את הבצק. יוצרים בעזרת גלגלת שיניים מעוינים בגודל של 6 ס"מ על 3 או אפשר צורה אחרת כמו רצועות.
מחממים בסיר שמן לחום של 170 מעלות. זורקים חלק מהמעוינים לשמן וכש המעוין מתחיל להיות זהוב הופכים לצד השני בערך דקה בכל צד. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
לאחר מכן מפזרים אבקת סוכר.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן