קינוחים

מהסנדק ועד לסינמה פרדיסו
תרבות

מהסנדק ועד לסינמה פרדיסו

מוזיקה מהסרטים שהלחינו אניו מוריקונה ונינו רוטהNino rota & Ennio Moricone מנצח: מרצ'לו רוטה  Marcello Rota  סימפונט רעננה  Raanana Symphonette

קרא עוד ←
Gallery Events|אירועים בתערוכות  התערוכות ננעלות ביום שבת ה-03/05/2025
תרבות

Gallery Events|אירועים בתערוכות התערוכות ננעלות ביום שבת ה-03/05/2025

  שיח גלריה בהשתתפות שני ארבל נכדתה של האמנית וגליה בר אור אוצרת התערוכה 0426 | בשעה 12:00   אקספרסיוניזם

קרא עוד ←
"שופך תקווה" – מייצג חדש של האמן הבינלאומי סאם חלבי – יוצג לראשונה בחיפה
תרבות

"שופך תקווה" – מייצג חדש של האמן הבינלאומי סאם חלבי – יוצג לראשונה בחיפה

"לשפוך ולצבוע את המציאות מחדש, ולבנות יחד עתיד טוב יותר" האמן הבינלאומי סאם חלבי משיק את מייצגו החדש: "שופך תקווה",

קרא עוד ←
תערוכה חדשה לרגל יום העצמאות תיפתח בגלריית האמנים של רמת אביב:
תרבות

תערוכה חדשה לרגל יום העצמאות תיפתח בגלריית האמנים של רמת אביב:

"תוצרת הארץ" אוצרת: איילת אמוראי בירן האומנים המציגים: ג'ק סיגל, חיים רון, רחל אגרי, שמואל חזני, אריאלה בלכנר תערוכה חדשה

קרא עוד ←
"וגר זאב עם כבש" – תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון
תרבות

"וגר זאב עם כבש" – תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון

במוזיאון היכל שלמה בירושלים רח' קינג ג'ורג' 58, ירושלים אוצרת התערוכה :מיכל סדן ייעוץ אמנותי והפקה : לבקיפרמן 03.4.2025-5.5.2025 האמן

קרא עוד ←
תיאטרון הסמטה: לוח הצגות אפריל – מאי 2025
תרבות

תיאטרון הסמטה: לוח הצגות אפריל – מאי 2025

"סיפורים קטנים בגוען" –  הוא מחזה דרמה טרגימאת בר מרדיקס אשר מעביר את הקהל מסע על-זמני מרתק ונוגע אשר מקהה

קרא עוד ←
סלט תפוזים ותמרים
כללי

סלט תפוזים ותמרים

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 40 דקות זמן קירור: שעה מצרכים: 1 קג' תפוזים 6 תמרים 75

קרא עוד ←
סלט אביבי חגיגי
כללי

סלט אביבי חגיגי

4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 4  שניצל עוף 1 גזר חתוך למקלות 100 גר'

קרא עוד ←
סלט אבוקדו ואגסים
כללי

סלט אבוקדו ואגסים

4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות מצרכים: 2 אבוקדו חתוכים לקוביות 4 אגסים חתוכים לפלחים עירית קצוצה כף חרדל דיז'ון

קרא עוד ←
כבדי עוף ביין מרסלה ובלסמי
בשר

כבדי עוף ביין מרסלה ובלסמי

6 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן בישול (הרוטב): 10-15 דקות זמן טיגון (הכבדים): 10 דקות מצרכים: 12 כבדי עוף

קרא עוד ←