8 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 1 קג' חצילים 500 גר' פלפלים אדומים 2 שיני שום
4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 3 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה שטופים ופרוסים דק 3
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 50 דקות זמן קירור: לפחות 6 שעות מצרכים: 500 גר' פטריות 2
מצרכים: 1 פלפל אדום 1פלפל צהוב 1 חציל בינוני 1 בצל בינוני 400 גר' קישואים (3 קישואים בינוניים) 300 גר'
4 מנות תבנית פאי בינונית זמן ההכנה: 45 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: לבצק הפריך: 200 גר' קמח 110
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 10 דקות מצרכים: לבצק: 150 גר' קמח תפוחי אדמה 150 גר' קמח
המצרכים לבצק: 1 וחצי כוס קמח 1/4 כפית מלח 1/2 כפית פפריקה 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת 100 גר' חמאה
מצרכים: לבצק: 11/2 כוס קמח תופח 1/2 כפית מלח 100 גר, חמאה קרה 1/2 מכל שמנת חמוצה למלית: צרור אספרגוסים
זמן הכנה: כ- 20 דקות זמן אפיה : 20+35 דקות מצרכים: לקלתית: 2 כוסות קמח רגיל (280 גר') 175 גר'
המצרכים לבצק: 2 כוסות קמח חצי כפית מלח 1 כפית גרגירי שומר(לא הכרחי) 125 גר' חמאה קרה ,חתוכה לקובית 1
כלי נגישות