היום אני רוצה לדבר על ארבעת סגנונות צילום המומלצים ביותר עבורכם
אם אתם שפים, בעלי מסעדות, קונדיטורים או לכל מי שיש לו קשר לתחום המזון.
ושגם אני ממליץ עליהם בחום.
ארבעת הסגנונות הם:
1.כפרי אוטנטי – נצלם בשילוב רקעים מעץ, סלסלות פיקניק, קרשי חיתוך בגדלים שונים,
כלים מנחושת, כלי הגשה בסיגנון וינטג' .נוסיף פרחים ושקי יוטה.
- מינימליסטי – זהו העיצוב הקלאסי והוא גם נקי מאוד בדרך כלל משתממשים ברקעים חלקים
בלי תוספת פריטים מיותרים כל זאת כדי להדגיש ולהבליט את המנה.
- דארק – זהו סגנון כהה, חשוך, משתמשים ברקעים בצבעים כהים
(גוונים של חומים, שחורים או אפורים כהים). משתמשים במשחקי אור וצל, אלמנטים של עשן
כל זאת כדי לגרום לאווירה מסתורית. זהו סגנון שרבים משתמשים ב Halloween.
- לייט – זהו סגנון הפוך מסגנון דארק משתממשים ברקעים בהירים,
משתמשים במחזירי אור כדי לטשטש את הצללים, מחייב גם להיות מואר מאוד.
לקבלת ייעוץ והתאמת הסגנון המדוייק לכם!
צרו קשר איתי0544548338 –